fbpx

Pokračujeme vo vzdelávaní pedagógov

S radosťou oznamujeme, že registrácia na 4. ročník našich webinárov pre školy je spustená!

Spoločnosť Centire sa dlhodobo zapája do projektov, ktoré aktívne prispievajú k zlepšeniu slovenského školstva. Už štyri roky organizujeme webináre pre pedagógov, a hoci pôvodne boli určené pre základné školy, ich úspech a pozitívne ohlasy sa rozšírili aj do materských a stredných škôl či centier poradenstva a prevencie.

Naše webináre pokrývajú aktuálne témy, ktoré reflektujú výzvy vo vzdelávaní a osobnom rozvoji žiakov i študentov. Do konca roka 2024 pripravujeme webináre na tieto pútavé témy:

  • Puberta ako malé/veľké šialenstvo / 16. 10. 2024
  • Sebapoškodzovanie u detí / 13. 11. 2024
  • Ako hovoriť o intimite, sexualite a hraniciach u detí / 11. 12. 2024
  • A tradičná téma: Duálne vzdelávanie v obchode

Na aktuálnu ponuku webinárov je možné sa zaregistrovať na tomto odkaze.

Naše webináre pravidelne priťahujú veľký záujem – priemerná účasť je až 500 pedagógov! Ak sa nestihnete zúčastniť naživo, ponúkame možnosť pozrieť si záznamy. Účastníci oceňujú aktuálnosť témodbornosť lektorky, možnosť klásť otázky a praktické rady, ktoré môžu ihneď aplikovať vo svojom prostredí.

Tento rok sme navyše vylepšili náš archív webinárov, ktorý teraz obsahuje až 35 rôznych tém – určených pre riaditeľov, výchovných poradcov, učiteľov aj asistentov.

Našou víziou je prispieť k kvalitnejšiemu a inkluzívnejšiemu vzdelávaniu na Slovensku. Pedagógom ponúkame možnosť bezplatného vzdelávania z pohodlia domova či školy, a to na témy, ktoré sú dôležité a nevyhnutné pre moderné vzdelávanie

Lubomir Billy

Ľubomír Billý

Tímlíder Centire pre spoločenské inovácie a medzinárodné projekty

Prihláste sa na odber noviniek

Podobné články