fbpx

SIA 2024 – nami mentorovaný projekt v TOP 3

Veľmi nás potešilo , že projekt EMY, ktorý sme mali možnosť mentorovať v rámci programu Social Impact Award Slovakia (SIA) 2024, sa umiestnil medzi TOP 3 víťaznými projektmi.

EMY, za ktorým stojí 18-ročný študent Peter Kottlík, je sociálny podnik zameraný na prepojenie študentov so zamestnávateľmi. Cieľom projektu je uľahčiť študentom nájsť odbornú prax a pracovné príležitosti v ich študijnom odbore, aby tak mohli rozvíjať potrebné zručnosti pre budúce uplatnenie na trhu práce.

Naša Renáta Kiselicová v inkubátore počas troch mesiacov pomáhala Petrovi s rozvojom riešenia, tvorbou biznis modelu a finančným plánovaním. Centire má bohaté skúsenosti s organizáciou inkubátorov a akcelerátorov. Mentoring bol pre nás novou a zaujímavou skúsenosťou.

Projekt EMY získal ocenenie poroty – odmenu 1 000 eur, ročné členstvo v Coworking Cvernovka a možnosť zúčastniť sa na SIA Summite v nemeckom Mannheime. Petrovi srdečne gratulujeme a sme hrdí na jeho úspech.

Programovými partnermi SIA na Slovensku sú Nadácia Slovenskej sporiteľne, Nadačný fond Telekom, Nadácia Pontis, Coworking Cvernovka a TITANS.

Prihláste sa na odber noviniek

Podobné články